Egoal Imuno

Egoal proizvodi

Egoal - drugi naziv za imunitet

Egoal Imuno Premium

Egoal Immuno Premium

Prednosti ovog moćnog preparata za jačanje imuniteta su zapanjujuće u odnosu na masu “sličnih”.
Jako pažljivo izbalansirane aktivne komponente, koje se međusobno dopunjuju i pojačavaju jedna drugoj dejstvo.
Cink citrat snažno pozitivno deluje na imunski sistem.
Selen (L-seleno-metionin), u ovom obliku ispoljava svoje potpuno dejstvo. Podstiče rad imunskog sistema, stimuliše stvaranje antitela, povećava aktivnost ćelija. Uključen je u rast ćelije i menja metabolizam toksičnih metala čime smanjuje njihovu toksičnost.
Vitamin D3 od 800 IU je idealna doza u ovakvoj kombinaciji. Neophodan je za pravilan rad imunskog sistema, za osobe sa dijabetesom, kardiovaskularnim, autoimunim poremećajima, kao i za osobe sa malignim stanjima.
Vitamin B12 normalizuje funkciju nervnog sistema, smanjuje umor i iscrpljenost.
Vitamin C je snažan antioksidans.
Plod crne zove sprečava ulazak virusa u ćeliju, sprečava replikaciju virusa ukoliko se već nalazi u ćeliji i aktivira imunitet da adekvatno odgovori.
Aronija čisti organizam, vrši njegovu detoksikaciju, jača imunski sistem, snažan je antioksidans i ima antikancerogeno dejstvo.
Ovaj “magičan” preparat treba piti jednom dnevno, po jednu tabletu. Time ćete optimizovati svoj imunitet, povećati energiju i doneti svom telu pravo osveženje.

Egoal Zn

Egoal Cink citrat

Egoal Cink citrat tablete sadrže dnevnu dozu cinka za odrasle osobe u jednoj tableti i imaju potpunu apsorpciju. Oblik citrata omogućava potpunu apsorpciju u organizam za razliku od ostalih oblika. Cink je esencijalni mineral koji je neophodan ljudima da održe svoje zdravlje i uključen je u brojne aspekte ćelijskog metabolizma. Cink se nalazi u ćelijama širom tela i pomaže imunskom sistemu da izbegne invaziju bakterija i virusa, što znači da izuzetno doprinosi normalnoj funkciji imunskog sistema.

Egoal D3 1000iu C

Egoal D3 1000iu + C

Egoal D3 1000iu+C tablete su namenjene osobama koje imaju hipovitaminozu vitamina C i D, osobama sa oslabljenim i poremećenim imunitetom, osobe sa osteopenijom, osteomalacijom, osteoporozom, osobe iznad 65 godina starosti u cilju prevencije preloma kostiju, osobe sa dijabetesom, autoimunim, kardiovaskularnim i malignim stanjima i svim ostalim poremećajima i stanjima kod kojih je neophodna nadoknada vitamina D i C.

Egoal Mg375

Egoal Magnezijum 375 citrat

Egoal Magnezijum 375 kombinacija magnezijuma, vitamina B6 i vitamina B12.
Magnezijum je esencijalan mineral za funkcionisanje ljudskog organizma i nezamenljiv sastojak preko 300 enzima. Doprinosi normalnoj sintezi proteina, normalnom balansu elektrolita i normalnoj funkciji nervnog sistema.
Vitamini B6 i B12 doprinose normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca, smanjenju umora i iscrpljenosti, održavanju normalnog energetskog metabolizma, normalnoj funkciji imunskog i nervnog sistema, te tako u kombinaciji sa magnezijumom daju najpovoljniji rezultat po ljudski organizam.
Posebno treba obratiti pažnju na tip jedinjenja magnezijuma koji se nalazi u njegovom aktivnom sastavu. Egoal Magnezijum 375 je u obliku CITRATA, što ga čini znatno superiornijim u odnosu na druga jedinjenja magnezijuma. Citrati se lako apsorbuju i imaju veliku bioraspoloživost u odnosu na oksidne kombinacije koje imaju slabu moć apsorpcije.

Egoal B Complex

Egoal B Complex

Egoal B Complex tablete su idealna kombinacija vitamina B grupe (B1, B2, B3, B6, B9 i B12) u dozama neophodnim za preventivno uzimanje, kao i kada su potrebe organizma za vitaminima ove grupe povećane. Poznato je da su vitamini B grupe široko rasprostranjeni u različitim namirnicama, ali zbog savremenog tempa života, neredovne ili jednolične ishrane, dodatni izvor ovih vitamina je jako bitan. B vitamini su izvor energija, stoga se preporučuju i mladim i starim osobama, dok se starenjem apsorpcija B vitamina znatno smanjuje, pa su preporuke da ih osobe starije od 50 godine unose i dodatno. Svaki vitamin B grupe ima svoju funkciju, tako da zajedničkim delovanjem doprinose poboljšanju opšteg stanja organizma, sprečavaju umor i iscrpljenost, dovode do normalne funkcije rada srca, štite ćelije od oksidativnog stresa i time povećavaju imunitet organizma.

Distributeri

BizPass logo

www.bizpass.co.rs
office@bizpass.co.rs
+381 67 7333005

sopharma

www.sopharmatrading.com
office@sopharmatrading.rs
+381 11 4428002

Lin veledrogerija Sabac

www.lin-doo.co.rs
office@lin-doo.co.rs
+381 15 344881